WONEN

WONEN IN DE WERF: VERTROUWD EN COMFORTABEL

Op een prachtige locatie in het centrum van Joure bevinden zich binnen woon-zorgcomplex De Werf zeventien duurzaam gebouwde, luxe appartementen voor senioren. Zorggroep Hof en Hiem helpt senioren zo fijn en comfortabel mogelijk te leven. Faciliteiten zoals winkels en supermarkten bevinden zich op steenworpafstand van het complex. Omdat De Werf een combinatie is van een woon- en een zorgcomplex, was specialistische zorg nog nooit zo dicht bij huis. Daarnaast kunnen bewoners – wanneer nodig – zich bedienen van zorg en ondersteuning van Hof en Hiem Thuiszorg.

Er is zowel in het ontwerp als in de uitvoer van het project gekozen om dichtbij de natuur en de omgeving te blijven. De appartementen worden zoveel mogelijk gebouwd met duurzame oplossingen. Dit zie je onder andere terug in het verwarmingssysteem: de temperatuur van de appartementen wordt gereguleerd middels een warmte-koude opslag vanuit de bodem. Dit zorgt voor minder energieverbruik. Verder krijgt het gebouw zonnepanelen en een sedumdak. Dit is een groen vegetatiedak dat is begroeid met sedum-achtigen; zeer duurzaam en een genot voor het oog. Ook houden de planten het regenwater vast waardoor het riool wordt ontlast.

Op dit moment is er een wachtlijst voor de appartementen in De Werf. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met afdeling verhuurzaken van Hof en Hiem via 0513 – 433 030 of verhuur@hofenhiem.nl. Of neem een kijkje op de website van Hof en Hiem: www.hofenhiem.nl

Kleinschalig wonen
Wanneer een dierbare te maken krijgt met dementie wenst u een veilige woonomgeving voor hem of haar. De kleinschalige woonvoorziening in De Werf biedt een thuis voor ouderen met dementie. In de twee woningen zijn acht appartementen met elk een eigen centrale woonkamer gesitueerd. De woonvoorziening heeft een loopcircuit en de natuur is dichtbij in de prachtige binnentuin. De gespecialiseerde woonbegeleiders en de fijne woonomgeving dragen bij aan de kwaliteit van leven. Bij kleinschalig wonen in De Werf is uw dierbare in goede handen.

Meer informatie over kleinschalig wonen De Werf vindt u op de website van Zorggroep Hof en Hiem. Heeft u belangstelling en wilt u uw dierbare aanmelden voor kleinschalig wonen? Neemt u dan contact op met de receptie van woonzorgcentrum Vegelin State via 0513 – 412 569.

FACILITEITEN

  • Parkeergarage
  • Liften
  • Vloerverwarming
  • Rolstoelvriendelijk
  • Personenoproepsysteem
  • 24 uur per dag zorg beschikbaar
  • Winkels en supermarkt dichtbij
  • Breed zorgaanbod in het complex
  • Wijkcentrum